Vodniška komisija
nedelja, 20. september 2020
POIŠČI

Licenčno usposabljanje VPZS v kopnih razmerah na Koči pri Jelenovem studencu 8. 5. 2015 do 9. 5. 2015
Najdi nas na Facebooku
Zadnje v forumu
Forum

NOVICE  

petek, 1. avgust 2014 ob 00:00, ogledov: 16097

Pomoč Aleševi in Petrovi družini - SMS donacija

Objavil(a): Matjaž Šerkezi
Dnevi tečejo, člani Alpinističnega odseka PD Kamnik in GRS Kamnik, pa se še vedno težko soočamo z mislijo, da se naša dva člana, Aleš Holc in Peter Mežnar, ne bosta več vrnila z julijske raziskovalne odprave v kitajske gore nad dolino reke Shaksgam ...
Njuni življenji, življenji alpinističnih inštruktorjev in gorskih reševalcev, v veliki meri posvečeni goram in naravi, raziskovanju strmih sten, iskanju in utrjevanju vezi med ljudmi, nesebični pomoči drugim in razdajanju znanja mladim rodovom sta vplivali tako na prijatelje v AO Kamnik in v Društvu GRS Kamnik, kot na vse tiste, ki so z njima delili vrv ali bili kako drugače povezani.

Zato vam pošiljamo priponke z vsebino in vas prosimo, da jih razpošljete svojim prijateljem in znancem in po možnost objavite na socialnih omrežjih in spletnih portalih.

Upravni odbor in člani AO Kamnik smo se odločili, da za pokritje stroškov reševanja in za pomoč njunima družinama pri Planinskem društvu Kamnik, Šutna 42, 1240 Kamnik odpremo namenski transakcijski račun SI56 0231 1026 1048 689 (NLB), kamor lahko nakažete denarna sredstva.

navodila_sms POŠLJITE (ne kličite!) SMS (kratko sporočilo) sporočilo (na številko 1919 s ključno besedo GORA5) in prispevajte 5 EUR. Prispevajo lahko uporabniki mobilnih storitev Telekoma SlovenijeIzimobilaDebitelaTušmobila* in Simobila. Pogoji in navodila za sodelovanje pri storitvi SMS-donacija so objavljeni na spletni strani DGRS Kamnik.

*Uporabniki Tušmobila - storitev bo aktivirana danes (1. 8. 2014) tekom dneva! Hvala za razumevanje. 

Za vašo pomoč in za ohranjanje spomina na Aleša in Petra se vam člani AO Kamnik najlepše zahvaljujemo.

pdf Pogoji in navodila za sodelovanje pri storitvi SMS donacija - za GRS Kamnik GORA5 (151,75 Kb)
pdf SMS donacija - pomoč za Aleševo in Petrovo družino (80,93 Kb)

© PLANINSKA ZVEZA SLOVENIJE, 2020

Iskanje med novicami

Izprazni Iskanje
Prikaži vse zapise v arhivu
ZADNJE NOVICE
Planinska zveza Slovenije
Vremenske razmere
 
Planinski izleti RTV SLO