Vodniška komisija
sobota, 22. januar 2022
POIŠČI

Licenčno usposabljanje v snežnih razmerah V, Erjavčeva koča na Vršiču
Najdi nas na Facebooku
Zadnje v forumu
Forum

NOVICE  

petek, 3. december 2021 ob 15:50, ogledov: 520

Jožef Bobovnik nočni gost na 1. programu Radia Slovenija

Planinsko društvo Fram | 
Objavil(a): Manca Ogrin
Namestnik načelnika Vodniške komisije PZS in inštruktor planinske vzgoje Jožef Bobovnik, tudi predsednik PD Fram, je bil v noči na 5. december gost na 1. programu Radia Slovenija. Vabljeni k poslušanju pogovora v radijskem arhivu!
"Organizirane in strokovno vodene ture so najboljše zagotovilo za varno obiskovanje gorskega sveta. Še posebej, če se zanje obiskovalci tega više ležečega sveta odločijo v razmerah, za katere menijo, da jim lahko povzročajo težave. Zanje s svojimi aktivnostmi in znanji že več desetletij skrbijo prostovoljni vodniki Planinske Zveze Slovenije. V Nočnem obisku se nam bo pridružil namestnik načelnika Vodniške komisije PZS in inštruktor planinske vzgoje Jožef Bobovnik. Z njim bomo govorili o pridobivanjih znanja in izkušenj z različnih področij planinstva in s kakšnimi dejavnostmi slovenska krovna planinska organizacija skuša – ob vedno večji popularizaciji planinstva – o pomenu teh znanj ozavestiti vse obiskovalce gora," je nočni pogovor napovedal voditelj Aleš Ogrin

Vabljeni k poslušanju oddaje Nočni obisk, ki je bila na sporedu v noči na nedeljo, s 4. na 5. december, v spletnem arhivu 1. programa Radia Slovenija!
© PLANINSKA ZVEZA SLOVENIJE, 2022

Iskanje med novicami

Izprazni Iskanje
Prikaži vse zapise v arhivu
ZADNJE NOVICE
Planinska zveza Slovenije
Vremenske razmere
 
Planinski izleti RTV SLO