Vodniška komisija
sreda, 28. oktober 2020
POIŠČI

Licenčno usposabljanje VPZS v kopnih razmerah na Koči pri Jelenovem studencu 8. 5. 2015 do 9. 5. 2015
Najdi nas na Facebooku
Zadnje v forumu
Forum

NOVICE  

petek, 10. maj 2019 ob 12:00, ogledov: 2469

Društva in klubi, pridružite se Evropskemu tednu športa

Objavil(a): Matej Ogorevc
Olimpijski komite Slovenije je kot glavno promocijsko kampanjo Evropskega tedna športa oblikoval s sloganom »Bodi aktiven, bodi zdrav«. Posameznikom, ki jih bomo s kampanjo uspešno nagovorili, želijo skupaj z vami omogočiti enomesečno brezplačno vadbo ter jih prepričati, da vadijo tudi kasneje. Vsem, ki se nam boste pridružili, bomo skupaj s partnerji projekta zagotovili promocijo, program vadbe pa lahko iz sredstev projekta tudi finančno podpremo.
Evropskemu tednu športa, ki ga po vsej Evropi obeležujemo med 23. in 30. septembrom, se tudi letos pridružuje Slovenija. Projekt je iniciativa Evropske komisije, katere namen je spodbuditi državljanke in državljane, da so gibalno aktivni. Ne le v tem tednu, temveč vse leto. Predvsem želimo spodbuditi tiste skupine, ki gibalne dejavnosti ne vključujejo v svoj vsakdan in s tem ogrožajo svoje zdravje ter dobro počutje.

Olimpijski komite Slovenije-Združenju špotnih zvez je kot osrednjo temo izbral Šport je zdravje in kot glavno promocijsko kampanjo Evropskega tedna športa oblikoval s sloganom »Bodi aktiven, bodi zdrav«. Posameznikom, ki jih bomo s kampanjo uspešno nagovorili, želijo skupaj z vami omogočiti enomesečno brezplačno vadbo ter jih prepričati, da vadijo tudi kasneje. V tem vidimo priložnosti, da neaktivne spodbudimo k redni strokovno vodeni vadbi preko celega leta.

Vsem, ki se nam boste pridružili, bomo skupaj z vsemi partnerji projekta zagotovili primerno promocijo. Program vadbe pa lahko iz sredstev projekta tudi finančno podpremo (naknadni dogovor).

Vabimo, da se registrirate preko spletne strani ali izpolnite prijavnico v prilogi in jo pošljete na naslov sportzavse@olympic.si. Končni rok za prijavo je 20. maj 2019.

Več informacij na sportzavse@olympic.si ali na telefonski številki (01)230 60 06.


Pridružite se nam in preko športa prispevajmo k boljši družbi!

© PLANINSKA ZVEZA SLOVENIJE, 2020

Iskanje med novicami

Izprazni Iskanje
Prikaži vse zapise v arhivu
ZADNJE NOVICE
Planinska zveza Slovenije
Vremenske razmere
 
Planinski izleti RTV SLO