Vodniška komisija
sreda, 4. avgust 2021
POIŠČI

21. in 22. aprila je na Nanosu potekalo kopno izpopolnjevanje MDO PD Primorske
Najdi nas na Facebooku
Zadnje v forumu
Forum

NOVICE  

sobota, 19. januar 2019 ob 11:30, ogledov: 2350

Ugodnejši izvensezonski najem PUS Bavšica za mladinske odseke

Objavil(a): Ana Suhadolnik
Mladinska komisija PZS ter Programski svet PUS Bavšica želita več mladim omogočiti bivanje in uporabo zmogljivosti PUS Bavšica, zato mladinskim odsekom PD ponujajo še ugodnejši izvensezonski najem objekta brez oskrbe za vsaj 2 zaporedni nočitvi.
Planinsko učno središče Bavšica je eno izmed središč MK za usposabljanje svojih strokovnih kadrov (mladinski vaditelji in mentorji) in za preživljanje kvalitetnega časa (raznovrstni seminarji, tečaji in tabori).
Objekt in njegova okolica, predvsem pa gorsko okolje z okoliškimi potmi, brezpotji različnih zahtevnosti in učnim poligonom predstavlja odlično izhodišče za različna izobraževanja in tabore.
Mladinska komisija in Programski svet PUS Bavšica želita več mladim omogočiti bivanje in uporabo zmogljivosti Učnega središča Bavšica, zato sta sprejela sklep o 35% popustu za mladinske odseke PD. Popust se upošteva pri izvensezonskem najemu brez oskrbe za vsaj 2 zaporedni nočitvi. Mladinski odsek se mora s programom izkazati, da gre za izvajanje planinske dejavnosti za mlade.
 • Za koga: za mladinske odseke planinskih društev
 • Kdaj: izven glavne sezone brez oskrbe od 1. 10. do 15. 5. 
 • Pogoj: vsaj 2 zaporedni nočitvi in program za mlade
 • Cena za 2 dni: 162,50 €/dan
 • Cena za 3 dni ali več: 136,50 €/dan

Objekt je sodobno opremljen za izvajanja programov usposabljanj, saj poleg odlične lokacije v naravnem poligonu gorskega sveta ponuja tudi vso potrebno opremo za predavanja. Predavalnica je opremljena s projektorjem, tablo ter planinsko knjižnico. V sobi za vodstva akcij je računalnik s tiskalnikom, v kletnih prostorih pa skladišče tehnične opreme ter pripomočkov za različne skupinske igre. Na dvorišču je postavljeno športno igrišče za odbojko in nogomet, v bližini se nahaja tudi učni poligon z zavarovano potjo in nekaj lažjimi plezalnimi smermi.


Objekt PUS Bavšica tako ponuja:
 • 39 postelj v šestih sobah,
 • večjo predavalnico z vso potrebno avdio-vizuelno opremo,
 • manjšo predavalnico za delo v skupinah oz. za priprave vodstev akcij,
 • moderno opremljeno kuhinjo kapacitete do 50 obrokov,
 • vsa potrebna skladišča in skupne prostore,
 • 6 dodatnih postelj v »zimski sobi« za prenočevanje gostov,
 • poleg jedilnice še manjši družabni prostor na podstrehi.


Planinsko učno središče Bavšica ponuja kvaliteten in funkcionalen objekt, za usposabljanja primerno okolje ter opremo, poleg tega pa cenovno ugodno bivanje. Možen najem objekta z oskrbo ali brez.

 

Za več informacij si oglejte opis kapacitet in cenik oz. obiščite spletno stran www.mk.pzs.si/pus. Morebitna dodatna vprašanja pa lahko naslovite na gospodarja Jureta Brečka, dosegljiv je na elektronskem naslovu bavsica@pzs.si.


Planinsko učno središče Bavšica se pod zgoraj navedenimi pogoji odda v najem izključno mladinskim odsekom PD za izvajanje planinske dejavnosti za mlade.

© PLANINSKA ZVEZA SLOVENIJE, 2021

Iskanje med novicami

Izprazni Iskanje
Prikaži vse zapise v arhivu
ZADNJE NOVICE
Planinska zveza Slovenije
Vremenske razmere
 
Planinski izleti RTV SLO