Vodniška komisija
sobota, 19. junij 2021
POIŠČI

21. in 22. aprila je na Nanosu potekalo kopno izpopolnjevanje MDO PD Primorske
Najdi nas na Facebooku
Zadnje v forumu
Forum

NOVICE  

četrtek, 23. avgust 2018 ob 00:00, ogledov: 2375

Razpis za zbiranje predlogov kandidatov za člane organov Vodniške komisije PZS

Objavil(a): Veronika Susman
V skladu s 14. členom Pravilnika o organiziranosti vodnikov Planinske zveze Slovenije in na osnovi sklepa Izvršnega odbora Vodniške komisije pri Planinski zvezi Slovenije z dne 7. maja 2018 o postopku kadrovanja v organe Vodniške komisije za mandatno obdobje 2018-2022 Vodniška komisija objavlja

R A Z P I S

ZA ZBIRANJE PREDLOGOV KANDIDATOV ZA ČLANE ORGANOV VODNIŠKE KOMISIJE PZS

 


V skladu s 16. členom Pravilnika o organiziranosti vodnikov Planinske zveze Slovenije se na Zboru predstavnikov vodniških odsekov volijo: načelnik VK in šest članov VK.

Za obravnavo kandidatur so predvideni naslednji termini:

  • objava razpisa: 13. avgust 2018;
  • rok za vlaganje kandidatur: 01. oktober 2018;
  • rok za dopolnitev nepopolnih kandidatur: 8. oktober 2018.


Pravilno izpolnjene kandidature z vsemi potrebnimi prilogami mora predlagatelj poslati s priporočeno pošto v zaprti ovojnici z oznako »NE ODPIRAJ - RAZPIS VK 2018«, na naslov Planinska zveza Slovenije, Vodniška komisija, p.p. 214, 1001 Ljubljana. Kandidature se lahko oddajo tudi osebno v tajništvu PZS na naslovu Ob železnici 30 a, Ljubljana, do 12. ure zadnjega dne roka (1. oktober 2018).


Potrebno je izpolniti obrazec Evidenčni list za kandidiranje za načelnika in voljene člane VK PZS, ki je priloga tega razpisa. Na enem obrazcu je lahko podana kandidatura le za enega kandidata.

Informativno se zbirajo tudi predlogi za člane Strokovnega odbora za usposabljanje (SOU) in Strokovnega odbora za kategorizacijo in registracijo (SOKR). Potrebno je izpolniti obrazec Evidenčni list za informativno zbiranje prijav za člane strokovnih odborov VK PZS.


Komisija za izvedbo kandidacijskih postopkov smatra kandidature kot dokumente zaupne narave in jih bo kot take obravnavala do zaključka svojega dela in predaje materialov za oktobrsko sejo IO VK PZS.

Franc GRIČAR,
© PLANINSKA ZVEZA SLOVENIJE, 2021

Iskanje med novicami

Izprazni Iskanje
Prikaži vse zapise v arhivu
ZADNJE NOVICE
Planinska zveza Slovenije
Vremenske razmere
 
Planinski izleti RTV SLO