Vodniška komisija
petek, 3. april 2020
POIŠČI

Vodniški tečaj A - 1. izmena 2014
Najdi nas na Facebooku
Zadnje v forumu
Forum

NOVICE  

sobota, 31. oktober 2015 ob 11:00, ogledov: 3735

Posvet Zdravje mladih v Sloveniji

Objavil(a): Matej Ogorevc
Srečanje je namenjeno vsem, ki bi radi izvedeli več o različnih področjih zdravega življenjskega sloga med mladimi in jih zanima, zakaj je pomembno, da jim posvečamo pozornost.
V sklopu projekta Za zdravje mladih bo organiziran posvet z naslovom 
 
Zdravje mladih v Sloveniji,
 
ki bo potekal v torek, 10. novembra 2015 med 15. in 19. uro 
v kavarni Hotela Slon na slovenski cesti 34 v Ljubljani. 


Ko govorimo o zdravem življenskem slogu mladih, veliko ljudi najprej pomisli na pomen pravilnega prehranjevanja in rekreacije. Pa gre res samo za to?

Na posvetu bomo s pomočjo predstavnikov Nacionalnega inštituta za javno zdravje podrobneje orisali področja, kot so uporaba alkohola, tobaka in ostalih drog, nekemične zasvojenosti, duševno zdravljenje ter zdrava prehrana ter izvedeli, kakšno je trenutno stanje med mladostniki v Sloveniji.

Udeležba na posvetu je brezplačna, potrebnose je predhodno prijaviti preko spletnega obrazca. Rok za prijavo je 5. november 2015.


Za zdravje mladih je projekt, ki deluje v smeri preprečevanja bolezni povezanih z življenskim slogom pri otrokih in mladostnikih. Mladi so vključeni v planinarjenje, izvedbo in vrednotenje projektov v sodelovanju s strokovnjaki na različnih področjih zdravega življenskega sloga.

 
© PLANINSKA ZVEZA SLOVENIJE, 2020

Iskanje med novicami

Izprazni Iskanje
Prikaži vse zapise v arhivu
ZADNJE NOVICE
Planinska zveza Slovenije
Vremenske razmere
 
Planinski izleti RTV SLO