Vodniška komisija
četrtek, 21. oktober 2021
POIŠČI

Vodniški tečaj A - 1. izmena 2014
Najdi nas na Facebooku
Zadnje v forumu
Forum

NOVICE  

petek, 16. julij 2021 ob 00:00, ogledov: 461

Zahvala ob koncu tečaja za VPZS - strnjeni tečaj SD 1, modul vodenje lahkih kopnih tur, 1. skupina

Objavil(a): Kocbek Matej
Prišel je čas, ko si bomo pomahali v slovo... a ne za dolgo... 31.julija si želimo, da speljemo izpitno turo z najboljšim znanjem, ki smo ga prejeli od vas, dragi inštruktorji... Franc, Frane in Mijo.
Prišel je čas, ko si bomo pomahali v slovo... a ne za dolgo... 31.julija si želimo, da speljemo izpitno turo z najboljšim znanjem, ki smo ga prejeli od vas, dragi inštruktorji... Franc, Frane in Mijo.
Vedite, da smo vam neizmerno hvaležni za znanje, ki ste nam ga dali - teoretično in praktično, za vso vašo potrpežljivost in vse dogodivščine za katere ste poskrbeli, da bodo ostale nepozabne.
Ta čas je odkril več lepega v nas, predvsem sočutja, da smo še bolj povezani. Radi bi vam povedali, da ste najboljši... Franc, s tvojo trdno voljo in odločnostjo...odličen kapitan te posadke si. Frane, hvala za vzpodbudne besede, smisel za humor, nesebično pomoč,... skratka hvala, ker si. Mijo, naš vzornik za plezanje... hvala za strokovno izpeljana predavanja, orientacijsko usmerjenost in hvala za potrpežljivo pomoč pri plezanju in varovanju.
Hvala tudi inštruktorjem - pripravnikom... sledite svojim sanjam, ostanite srčni planinci in prišli boste do zastavljenega cilja.
Iskrena zahvala gre tudi v kuhinjo, brez vaju ne bi šlo. Hvala, ker sta nam polnila naše trebuščke... sta preprosto odlična.
Hvala vsem za teh 11 nepozabnih dni. Postali smo bogatejši za eno čudovito izkušnjo in stkali lepa in nesebična prijateljstva... Zato dragi prijatelji, naj bo naša pot uspešna, polna nepozabnih dogodivščin, solz sreče in objeta s pravimi ljudmi.

Tečajniki VPZS 2021

Bavšica, 28.06 - 08.07.2021

© PLANINSKA ZVEZA SLOVENIJE, 2021

Iskanje med novicami

Izprazni Iskanje
Prikaži vse zapise v arhivu
ZADNJE NOVICE
Planinska zveza Slovenije
Vremenske razmere
 
Planinski izleti RTV SLO